Home Over Steunzolen Comfortschoenen Voetmeting Reparatie Sleutels Contact
MICKLE SCHOENMAKERIJ SCHOOLSTRAAT 93 VOORSCHOTEN
Het type zool dat geplaatst wordt is niet vooraf te zien of te bepalen, pas wanneer de volledige oorspronkelijke zool is verwijderd. De te gebruiken zool is dus geen keuzemogelijkheid.
‘Een beleving voor de wandelaar, dat is waar het ons om gaat’
Dat maakt ons werk juist zo leuk, de waardering van de wandelaar, voor je werk en aandacht. Eigenlijk maken we niet alleen schoenen maar creëren we een beleving voor de wandelaar en dat is waar het ons om gaat!
en paar wandelschoenen zijn voor onze klanten niet zomaar een paar schoenen. Uit hun verhalen merken we dat hun wandelschoenen staan voor vakantie, ontspanning en plezier. Het zijn wel hun schoenen die ze naar de verste uithoeken van de wereld brengen. Of waar ze op vertrouwen tijdens een 4-daagse wandeling. Dus kies je jouw schoenen met zorg uit want je voeten verdienen het beste. Ook aan het onderhoud of de vervanging van onderdelen aan wandelschoenen mag u hoge eisen stellen.
Vakkundige reparatie
Zijn uw Sendra laarzen beschadigd? dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om nieuwe laarzen te kopen. Maar eigenlijk is dat jammer, want in veel gevallen nog prima te repareren. Een reparatie is bovendien een stuk voordeleger dan een paar nieuwe Sendra laarzen.
Vakkundige reparatie Reparatie