Home Over Steunzolen Comfortschoenen Voetmeting Reparatie Sleutels Contact

Steunzool Orthotic

MICKLE SCHOENMAKERIJ SCHOOLSTRAAT 93 VOORSCHOTEN
Tijdens een normale dag neemt men wel 8 a 10.000 stappen. Ook wordt de bevolking gemiddeld steeds zwaarder en de belasting op de voeten groter.  Geen wonder dat veel mensen op een gegeven moment last hebben van hun voeten! Podologen (voetspecialisten) schatten dat maar liefst 3 van de 4 mensen ooit last krijgt van een bepaalde vorm van voetpijn en aan de voet gerelateerde klachten. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, pijn in de bal v/d voet, achillespeespijn, kniepijn en zelfs lage rugpijn.
Mickle comfort voetbed
Deze universele Bio comfort steunzool biedt steun aan de voetboog, zorgt voor een goede schokabsorptie. Ontspanning van de spieren, pezen en bindweefsel. Verbetering van de bloedsomloop. Bio comfort voetbed helpt voor een betere controle en houding van de voeten in de schoen.
Geeft optimaal comfort aan gevoelige voeten. Effectieve verlichting van hielspoor, voetpijn, vermoeide benen, knie- en rugpijn, achillespeesblessure. Zool met geheugenschuim. Ondersteuning van de voetboog.
Steunzolen voor gevoelige voeten
bij heren en dames. De Daily Comfort geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Hierdoor worden veel klachten voorkomen én opgelost. De  Daily Comfort zorgt ook voor drukverdeling, drukontlasting, en schokdemping tijdens het staan en lopen.
Daily Comfort voetbed
Deze uitgebreid geteste Orthotic is een makkelijke, veel toegepaste inlegzool voor zowel heren als dames. De zool geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Gebruik Het basismateriaal van deze inlegzool is duurzaam EVA-materiaal: comfortabel, schokdempend en stevig. De inlegzool is afgedekt met leer dat goed vocht opneemt en heerlijk aanvoelt. Schoentype Geschikt voor elk type schoen m.u.v. sportschoenen.
De unieke zachte blauwe halfvaste gel geeft verlichting van het pijnlijke hielcontact tijdens het lopen en staan. Het zorgt voor een goede schokabsorptie en comfort. De druk onder de hiel wordt hiermee verlaagd. De gel- hielkussens zijn speciaal geschikt ter verlichting en ter voorkoming van lichte en matige hielspoorklachten tijdens zware belasting (bv. Sporten),: achillespees klachten en arthrose (slijtage) pijn in de enkel.
Gel hielspoor cups
Advies op maat in onze winkel!
Wandelwol
Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.WandelWol antidruk- producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet.
Steunzolen